Ravena jest duża, smukła, spokojna, łagodna
Przez pierwsze dni chodziła tylko z podkulonym ogonem
Jej umaszczenie nie jest kruczo czarne, a ma jaśniejsze czasami grafitowe przejaśnienia
Sierść hmmm...coś pomiędzy szortkowłosym psem a roztrzepanym szczeniakiem
Nie ciągnie na smyczy, łagodna do innych psów i kotów
Ktoś kto ją adoptuje będxzie miał wspaniałego towarzysza
zupełnie bezproblemowa
Ośrodek mieści się pod adresem:
Osiedle Białe 7
Uciechów
58-203 Dzierżoniów
Godziny otwarcia:
poniedziałek-piątek 10.00-18.00
sobota 10.00-20.00
niedziela 12.00-20.00
na wyraźną prośbę możemy otworzyć schronisko o każdej porze!
Jak słodka mordeczka!!!
Trzymam kciuki - bo tylko tyle mogę zrobić, ewentualnie moge przeslac pare groszy...
_________________ "Postępuj tylko według takiej maksymy, dzięki której możesz zarazem chcieć żeby stała się powszechnym prawem. (...) Postępuj tak byś człowieczeństwo tak w swojej osobie jak też w osobie każdego innego używał zarazem jako celu, nigdy jako środka". Immanuel Kant
Chtela jsem oznamit, ze Ravena snad bude mit brzy noveho majitele, pojede do Cech k lidem, kterym uhynul vlkodav, je jim smutno a Ravena se jiste bude u nich mit dobre. Jsem moc rada
_________________ "Nic tak serca nie studzi
Jak poznawanie Ludzi"
----------------------------
Srebrna Odznaka Honorowa Zwiazku Kynologicznego w Polsce
Musia
Wysłany: 2009-10-20, 11:24
Witam. Tak mi się wydaje że pomyliłam jednak fora ale już się odnalazłam. Na drugim forum wilczarzowym była cała akcja dla Raveny. Cieszę się, że jej pomogły tak wspaniałe osoby. Po Ravenę w niedzielę przyjedzie Anna z pod Krakowa i zawiezie ją do Czech. Aż mam łzy w oczach gdy o niej myślę. Jest najcudowniejszym psem na świecie. szalenie łagodna . Na pewno nie wróci z adopcji.
Ewa Gmiter [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-20, 16:19
Musia, można jeszcze w jakiś sposób pomóc?
Najważnejsze, bo kochający dom, Ravena już ma ale może potrzebna jakaś wyprawka?
Z tego co wiem paszport już został opłacony(a przynajmniej przelano pieniądze) a Ania zbiera dodatkowe fundusze na benzynę i inne wydatki związane z podróżą.
Musia
Wysłany: 2009-10-20, 17:37
Ewa Gmiter,cała akcją teraz kieruje Anna, która przyjedzie po Ravenę i ją zabierze do nowego domu. Z tego co wiem, to mają do przejechania ok.700 km w sumie to mozna byłoby tak wspomóc na benzynę. Ale to nie do mnie pytanie w sumie.
Widzę, że dzisiaj też zalogowałaś sie ale nic nie piszesz o Ravenie.
Czy jesteś wolontariuszką z Dzieżoniowa ?
Ten numer konta jest podany dla adopcji wirtualnych. Wysłałam tam parę dni temu maila, ale nie odpowiadają. Dzisiaj zrobiłam przelew na to konto i ciekawa jestem czy pieniądze trafią dla Raveny.
Czy to pytanie kieruję do właściwej osoby?
ps.
opowiadanie o Liduszce zawsze wyciska mi łzy z oczu.
Musia
Wysłany: 2009-10-22, 14:21
Ewa, niestety nie jestem wolontariuszką w tym schronisku, ale śledzę wątek dolnośląskich adopcji na dogo od zawsze i pomagam jak mogę, również wpłatami. Zadzwoń do tego schroniska najlepiej. Ja już się doczekac nie mogę, az ją Anna zabierze. czekam na wieści od Anny. Ja teraz mam na głowie inne biedy, bo zawsze jest ich tyle
Ewa Gmiter [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-22, 15:39
Czyli w sprawie Raveny przekazujesz tylko informacje od Anny Grolik?
Jak dostaniesz wiadomości od Anny, to proszę podziel się z nami.
Musia
Wysłany: 2009-10-22, 16:52
Ewa, ja przeczytałam na dogo że Anna po nia jedzie w niedzielę i poryczałam się ze szczęścia! . Skontaktowałam się gdybym mogła być pomocna i tyle. Masz pytania to zadzwon tam gdzie przelałaś kasę czyli do Uciechowa.
Ewa Gmiter [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-22, 18:51
Musia, to miło, że dzielisz się swoim szczęściem. Mnie też łezka w oku się zakręciła.
Tak też pomyślałam, że zalogowałaś się bo chcesz być i tu pomocna: dlatego zapytałam o konkretną rzecz. Pewnie, że zadzwonię.
Ewa Gmiter [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-25, 01:07
Ravenka, to już dzisiaj
Musia, napisz jak było.
Musia
Wysłany: 2009-10-26, 09:37
Nie mam jeszcze wieści.
Ewa Gmiter [Usunięty]
Wysłany: 2009-10-26, 19:33
Na Dogomanii Anna Grolik udostepniła link do forum, gdzie jest fotorelacja z podroży Raveny teraz Leontynki do nowego domu